Actievoorwaarden en spelregels

Actievoorwaarden en spelregels Confiserie Dio Facebook/Instagram winacties


1. Winacties worden uitgeschreven door Confiserie Dio gevestigd te 9400 Ninove (BE), Albertlaan 92. Op winacties zijn deze actievoorwaarden van toepassing:
2. Deelname aan de winactie is gratis. Deelname vindt plaats zodra je een “like” geeft aan de post van de actie én op het moment dat je een antwoord verschaft op die post. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen.
3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een winactie.
4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of winactie zodra dit gevraagd wordt.
5. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de winactie.
6. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
7. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
8. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd. Zij bezorgen ons hun persoonsgegevens (Naam, adres, leeftijd, telefoon, email).
9. Confiserie Dio kan naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen.
10. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
11. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
12. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden verwerkt conform de GDPR wetgeving. Deze gegevens worden enkel intern gebruikt door Confiserie Dio en zijn door u steeds opvraagbaar en wijzigbaar. Contacteer hiervoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
13. Op deze voorwaarden is het Belgische recht van toepassing.
14. Deze winacties zijn op geen geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door Facebook, Instagram, noch door de Confiserie Leonidas NV. Alle winacties gaan uit van Confiserie Dio.
15. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
16. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Confiserie Dio, via info@confiseriedio